Ιστορική Αναδρομή

 

ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ  ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΤΙΝΑΚΗΣ, O ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΟΛΙΝΗΣ, O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, O ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΛΑΤΟΣ, O ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ, O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ,και O ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

 

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟ 2000 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο Α.Σ.Ο.<<ΕΚΑΤΗ>> ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ Τ.Ε.Φ.Α.

 

ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Α./ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΛΙΟΓΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ 2004 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΛΙΟΓΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΗΝΗΔΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 597/600 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

 

ΤΟ 2006 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΑΜΑΛΕΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο Α,Σ,Ο.  <<ΕΚΑΤΗ>> ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΗΝΗΔΟΝ ΚΑΙ 3Χ40,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΗΝΗΔΟΝ ΚΑΙ 3Χ40 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ.

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:          ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΤΙΝΑΚΗΣ του Ιωάννη

ΑΝ/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΜΟΛΙΝΗΣ του Ιωάννη

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:     ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΛΑΤΟΣ του Γεωργίου

ΤΑΜΙΑΣ:             ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣτου Μιχαήλ

 

ΜΕΛΗ:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ του Αντωνίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ του Ευτύχη

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Μηνά

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟΣ  του Νικολάου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΛΙΤΙΝΑΚΗ του Ιωάννη